Wat krijgen wij vaak leuke complimenten. Meer dan de moeite waard om met jullie te delen!

Jullie hebben geen idee wat jullie voor onze zoon betekenen. Voor zijn eigen persoontje, zijn zelfvertrouwen en hij mag zijn zoals hij is. Dank jullie wel dat hij zichzelf mag zijn. Wij hopen dat jullie nog veel meer kinderen dat gevoel mogen bezorgen!

Ouder Rotterdam Alexanderdecember, 2020

Ik ben even gaan gluren afgelopen maandag. Hoe jullie de kinderen begeleiden heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb 50 minuten staan genieten en hele mooie aanpassingen gezien aan het gedrag van het kind met als gevolg…een klein leerresultaat. Alles zo gemoedelijk, rust en plezier. Echt heel mooi!

Ouder Pijnackeroktober, 2016

Iedereen enorm bedankt om weer zoveel kinderen “met een bijzondere eigenschap ” waaronder onze zoon toch de kans te geven om hun diploma te halen. Daar waar we eerst dachten “Als hij zich maar kan redden” zijn we nu super trots op hem dat zijn A diploma heeft gehaald. Petje af voor alle inzet, geduld en vertrouwen. Waar het voor andere kinderen bijna vanzelfsprekend is, is het voor “onze” kinderen nog meer een mijlpaal. En een enorme succes ervaring.

Ouder Zoetermeerjuni, 2019

Onze zoon is enorm trots! En wij ook op onze zoon! Bedankt voor alle goede en lieve zorgen.. zwemles die zich aan het kind aanpast, als het anders niet lukt!

Ouder Schiedamnovember, 2020

Hartelijk bedankt voor weer een jaar fijne zwemles voor inmiddels onze beide kinderen. Wie had dat gedacht, dat onze zoon zijn 2 diploma’s dit jaar zou halen! Ook superfijn dat onze dochter bij jullie mee mag zwemmen. Laetitia heeft haar uit haar schulp gekregen, heel bijzonder.

Ouder Rotterdamnovember, 2019

Geslaagd!! Ook hier in Huize *** zijn we weer ’n diploma rijker, yeahhhh! En wel ’n zwemdiploma….géén A, géén B, géén duikbrevet….nee een heus ‘Goudvis’-diploma! Ik wist niet dat dit bestond, maar hè ik ben trots, sowieso…en des te meer omdat ik weet hoe ‘hard’ hier voor gewerkt is. Samen met begeleiding en veel geduld van de kanjers van Stichting Het Startblok heeft hij ’t toch maar weer geflikt!

Ouder Schiedamjuli, 2019

Ik heb de afgelopen tijd met bewondering gekeken naar jullie inzet en wil nog even benadrukken dat ik vorderingen en jullie harde werk heb gezien. Bedankt voor de inzet tijdens de zwemlessen!

Ouder Pijnackerdecember, 2018

Wat een leuke zwemschool, voelt als een warm welkom. Ook … had het duidelijk naar zijn zin!♡

Ouder Pijnackermei, 2017