Wat krijgen wij vaak leuke complimenten. Meer dan de moeite waard om met jullie te delen!

Afgelopen 24 januari heeft onze zoon zijn zwemdiploma B gehaald. Wij hadden 5 jaar geleden niet verwacht dat hij zover zou komen. Ik wil alle vrijwilligers dan ook bedanken voor het geduld, de positieve aanmoediging en het vertrouwen in onze zoon. Hij ging altijd met veel plezier naar de zwemles!

Jullie hebben geen idee wat jullie voor onze zoon betekenen. Voor zijn eigen persoontje, zijn zelfvertrouwen en hij mag zijn zoals hij is. Dank jullie wel dat hij zichzelf mag zijn. Wij hopen dat jullie nog veel meer kinderen dat gevoel mogen bezorgen!

We hebben met veel plezier bij jullie gezwommen! We gaan ook het sociale stukje, het even het bijkletsmoment met andere ouders erg missen. Het was altijd heel gezellig en de jongens hadden het zonder jullie hulp regulier niet aangekund. Wij zijn dus enorm blij en dankbaar voor jullie inzet.

Ik ben even gaan gluren afgelopen maandag. Hoe jullie de kinderen begeleiden heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb 50 minuten staan genieten en hele mooie aanpassingen gezien aan het gedrag van het kind met als gevolg…een klein leerresultaat. Alles zo gemoedelijk, rust en plezier. Echt heel mooi!

Iedereen enorm bedankt om weer zoveel kinderen “met een bijzondere eigenschap ” waaronder onze zoon toch de kans te geven om hun diploma te halen. Daar waar we eerst dachten “Als hij zich maar kan redden” zijn we nu super trots op hem dat zijn A diploma heeft gehaald. Petje af voor alle inzet, geduld en vertrouwen. Waar het voor andere kinderen bijna vanzelfsprekend is, is het voor “onze” kinderen nog meer een mijlpaal. En een enorme succes ervaring.

Onze zoon is enorm trots! En wij ook op onze zoon! Bedankt voor alle goede en lieve zorgen.. zwemles die zich aan het kind aanpast, als het anders niet lukt!

Hartelijk bedankt voor weer een jaar fijne zwemles voor inmiddels onze beide kinderen. Wie had dat gedacht, dat onze zoon zijn 2 diploma’s dit jaar zou halen! Ook superfijn dat onze dochter bij jullie mee mag zwemmen. Laetitia heeft haar uit haar schulp gekregen, heel bijzonder.

Geslaagd!! Ook hier in Huize *** zijn we weer ’n diploma rijker, yeahhhh! En wel ’n zwemdiploma….géén A, géén B, géén duikbrevet….nee een heus ‘Goudvis’-diploma! Ik wist niet dat dit bestond, maar hè ik ben trots, sowieso…en des te meer omdat ik weet hoe ‘hard’ hier voor gewerkt is. Samen met begeleiding en veel geduld van de kanjers van Stichting Het Startblok heeft hij ’t toch maar weer geflikt!

Ik heb de afgelopen tijd met bewondering gekeken naar jullie inzet en wil nog even benadrukken dat ik vorderingen en jullie harde werk heb gezien. Bedankt voor de inzet tijdens de zwemlessen!

Wat een leuke zwemschool, voelt als een warm welkom. Ook … had het duidelijk naar zijn zin!♡