Welkom bij Stichting Het Startblok!

Wil je jezelf of iemand anders inschrijven voor onze zwemlessen? Vul dan het volgende formulier in en druk op verzenden. Vul dan het volgende formulier in en druk op verzenden. Wanneer je een bevestiging ontvangen hebt, is de inschrijving definitief.
Aanmeld formulier

<


Aan welke zwemlessen of activiteit(en) gaat u en/of kind deelnemen?


<

Vragenlijst aard van de handicap


Wij verzoeken u deze lijst in te vullen ten behoeve van onze kaderleden.

Onze kaderleden gaan u begeleiden tijdens het sporten. Om de veiligheid zo veel mogelijk te kunnen waarborgen is het noodzakelijk dat zij de aard van de beperking van u/uw kind kennen. Het bestuur verzekert u dat deze informatie vertrouwelijk zal worden behandeld. Een persoonlijk (vertrouwelijk) gesprek met één van onze kaderleden hierover is altijd mogelijk.

Ik of ons kind heeft:

Hieronder kunt u nog aanvullende informatie aankruisen, waarvan u denkt dat deze relevant kan zijn voor de zwemleerkrachten.

Ondergetekende geeft door ondertekening te kennen deel te willen nemen voor zwemmenactiviteiten bij Stichting het Startblok.

*Inschrijfgeld & contributie *verplicht

Voor de zwemactiviteiten voor volwassenen is geen inschrijfgeld verschuldigd.
De contributie bedragen kunnen aangepast worden.

De contributie voor het conditie – techniekzwemmen bedraagt € 21,50 per maand gedurende 10 maanden per jaar. Om deel te nemen aan het conditie- en techniek hoeft u geen medische beperkingen te hebben.

De contributie voor overige zwemactiviteiten voor volwassenen bedraagt € 21,50 per maand gedurende 10 maanden per jaar.

Indien er gebruik gemaakt kan worden van de Zoetermeerpas pas of het Jeugdsport- en cultuurfonds of andere plaatselijke ondersteuningen, dan wordt de maandelijkse contributie aangepast.

Alle persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Het bijgesloten aanmeldingsformulier blijft in het bezit van de beoordelingscommissie.