Welkom bij Stichting Het Startblok!

Wil je jezelf of iemand anders (met een cognitief vermogen vanaf 5 jaar) inschrijven voor onze zwemlessen? Vul dan het volgende formulier in en druk op verzenden.

Let op: De inschrijving voor de zwemles is pas definitief wanneer wij het inschrijfgeld* van €15,- ontvangen hebben. Deze dien je zelf over te maken op de rekening van Stichting Het Startblok. U ontvang hiervoor geen nota.

Wanneer we de inschrijving & het inschrijfgeld binnen hebben, is de inschrijving definitief. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op wanneer er een plekje vrij is voor uw kind.

Aanmeld formulier

Aan welke zwemlessen gaat uw kind deelnemen?

Vervolgvragen zwemlessen:

Vragenlijst aard van de handicap

Wij verzoeken u deze lijst in te vullen ten behoeve van onze kaderleden.

Onze kaderleden gaan u/uw kind begeleiden tijdens het sporten. Om de veiligheid zo veel mogelijk te kunnen waarborgen is het noodzakelijk dat zij de aard van de beperking uw kind kennen. Het bestuur verzekert u dat deze informatie vertrouwelijk zal worden behandeld. Een persoonlijk (vertrouwelijk) gesprek met één van onze kaderleden hierover is altijd mogelijk.

Mijn kind heeft:

Hieronder kunt u nog aanvullende informatie aankruisen, waarvan u denkt dat deze relevant kan zijn voor de zwemleerkrachten.

Toestemming media

Algemene voorwaarden

Ondergetekende geeft door ondertekening te kennen deel te willen nemen voor zwemles bij Stichting het Startblok.

Inschrijfgeld & contributie

Per lid dient eenmalig vooraf € 15.00 inschrijfkosten* te worden voldaan op bankrekening nummer: NL23 RABO 0300 6383 37. De inschrijving is pas definitief, zodra de betaling ontvangen is op bankrekening nummer NL23 RABO 0300 6383 37.  Er wordt geen restitutie verleend van de inschrijfkosten, behalve wanneer uw kind door de beoordelaar wordt afgewezen.

*Voor de volwassengroepen is er geen inschrijfgeld verschuldigd.

De contributie bedragen kunnen aangepast worden.

De contributie voor de zwemlessen bedraagt € 52,25  per maand, gedurende 10 maanden per jaar. Indien er gebruik gemaakt kan worden van de Zoetermeerpas pas of het Jeugdsport- en cultuurfonds of andere plaatselijke ondersteuningen, dan wordt de maandelijkse contributie aangepast.

In geval van contributieachterstand zal niet aan het diploma-zwemmen kunnen worden deelgenomen.

Alle persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Het bijgesloten aanmeldingsformulier blijft in het bezit van de beoordelingscommissie. Bij afwijzing van de inschrijving door de beoordelaar krijgt u zo snel mogelijk bericht en worden de administratiekosten terug betaald.