Delfse Post: Aangepast (les)zwemmen in zwembad Kerkpolder binnenkort mogelijk

Stichting Het Startblok verscheen afgelopen week weer in de media! Dit keer is er een artikel verschenen over alle voorbereidingen die getroffen worden om straks te kunnen starten op onze nieuwe locatie, zwembad Kerkpolder in Delft. Zo is er zelfs speciaal voor onze lessen een tillift geplaatst. Lees het hele artikel hier. 

Samenvatting

Het zwembad is nu nog gesloten, maar de voorbereidingen zijn in volle gang voor het aangepast (les)zwemmen in zwembad Kerkpolder Delft. Op dit moment zijn ze druk bezig met onder andere: een tillift installeren, aanmeldingen verwerken enzovoorts. Dit zodat ze gelijk kunnen gaan starten, zodra het RIVM het toelaat!

Delft – Het Startblok, zwembad Kerkpolder, Redeoss en de beweegcoach (VTV Delft) hebben via het sportakkoord van Delft een aanvraag gedaan voor (les)zwemmen voor mensen met een bijzondere eigenschap en ze hebben een GO gekregen. Hier zijn ze met elkaar heel erg blij mee, want met deze activiteiten gaat een wens voor veel sporters van Delft in vervulling.

Wat gaat er dan precies gebeuren?
Er komen twee nieuwe zwemactiviteiten bij in zwembad Kerkpolder, namelijk zwemles voor kinderen en doelgroep zwemmen voor volwassenen! De zwemlessen en doelgroep zwemmen voor volwassenen gaan verzorgd worden door stichting Het Startblok. Stichting het Startblok zwemt al 6 jaar in de omliggende gemeenten, dus heeft veel ervaring met de doelgroep.

“We hebben elkaar nodig (zeker in deze tijd) en het realiseren van deze activiteit doen we dan ook echt samen. Het is een mooie samenwerking, waarbij ieder zijn/haar input van groot belang is.


Lees verder