,

Publicatie: Stichting Het Startblok krijgt financiële steun van de Business Breakfast Club

De Business Breakfast Club heeft in samenwerking met Stichting Goede Doelen Zoetermeer een nieuw goed doel gekozen om financieel te ondersteunen voor de komende 3 jaar. Stichting Het Startblok krijgt de komende 3 jaar van de Zoetermeerse ontbijt netwerk club een financiële ondersteuning van in totaal 18.000 euro. Hiermee krijgt stichting Het Startblok de mogelijkheid om hun activiteiten uit te breiden. 

Stichting Het Startblok bestaat inmiddels 5 jaar en geeft zwemles aan kinderen en volwassenen die vanwege een bijzondere eigenschap of beperking tijdens de reguliere zwemactiviteit niet goed meekomen. Met hun team van vrijwilligers zetten zij zich in om deze kinderen, jongeren en volwassenen aangepaste zwemactiviteiten te bieden. “Vertrouwen, plezier en leren komen samen tijdens al onze zwemactiviteiten” aldus Irene Dumas van stichting Het Startblok. 

De Business Breakfast Club bestaat inmiddels 15 jaar. Iedere eerste donderdag van de maand komen ondernemers of ondernemende mensen uit Zoetermeer of omgeving samen om met elkaar op een laagdrempelige manier van een ontbijt te genieten en met elkaar in gesprek te komen. De ontbijtbijeenkomsten worden georganiseerd door de ondernemers. 

“Het is fijn dat we met Stichting Het Startblok wederom een mooi goed doel hebben gevonden om financieel te ondersteunen. Het ontbijt met mede ondernemers of ondernemende mensen is altijd erg fijn. Leuk als we hiermee ook nog eens een goed doel uit Zoetermeer financieel kunnen ondersteunen.” Aldus Mykel Beekman, bestuursvoorzitter van de Business Breakfast Club. 


Video
Om de leden van de Business Breakfast Club kennis te laten maken met onze stichting, hebben wij een nieuwe video laten maken over Het Startblok. Wat zijn we trots om te laten zien wat wij doen!