Recreatief zwemmen met beperking

Met ingang van 1 januari 2020 verzorgen wij iedere dinsdagavond een recreatief zwemuurtje voor mindervaliden in zwembad de Kulk in Vlaardingen.

Dit zwembad is voorzien van moderne hulpmiddelen, zoals een rolstoellift. Zo kan men vanuit de kleedkamer in een speciale rolstoel via de lift het water in. In het zwembad hebben wij de beschikking over twee baden: het doelgroepenbad, waar men baantjes kan zwemmen en het recreatiebad met o.a. een glijbaan en een bubbelbad. In het recreatiebad worden allerlei activiteiten georganiseerd en spelletjes gedaan.

Begeleiding

Een team van enthousiaste vrijwilligers staat elke week voor u klaar. Zij kunnen u helpen met aan- en uitkleden als dat nodig is of begeleiden bij het zwemmen. Er zijn altijd bekwame vrijwilligers aanwezig met een EHBO- en reanimatiediploma, die geoefend zijn in het begeleiden van mensen met een handicap.

Tijd

Iedere dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 uur.

Kosten

U betaalt een gereduceerd toegangstarief  van € 19,50 per maand door middel van inschrijving via onze website.

Interesse?

Wilt u meer informatie dan kunt u zich wenden tot de coördinator van de afdeling zwemmen  Irene Dumas, tel.06-395 681 04 of  stuur en een mail naar info@hetstartblok.com